Na een jaar van voorstellingen uitstellen, nogmaals uitstellen en uiteindelijk annuleren, staat OC De Djoelen te popelen om het nieuwe theaterseizoen voor te stellen.

Het wordt er één om met z'n allen nóg meer dan anders naar uit te kijken.

We geven alvast een kleine vooruitblik: Steven Goegebeur, Nicholas Arnst, Hugo Matthysen (best of), Alex Agnew, Sven De Ridder Compagnie, Stef Bos, Martine Prenen, Bart Herman, Els De Schepper, Frimout, Jo Vally en nog heel wat anderen.

De Bonanzas openen in september het nieuwe theaterseizoen.

Omdat we echt niet meer kunnen/willen wachten tot dan, verwelkomen we je graag al op 10 juni in OC De Djoelen voor 'Dylan 80' met niemand minder dan Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Naomi Sijmons (Reena Riot), Bjorn Eriksson, Piet De Pessemier, Axl Peleman, Jan Hautekiet en Ron Reuma.

Noteer ook alvast het weekend van 13, 14 en 15 augustus in je agenda. Dan kan je in de tuin van het Hofke van Chantraine genieten van een show van o.a. Xander de Rycke en Jazzkitchen Festival. Tickets hiervoor zijn nu al te verkrijgen via www.djoelen.be!

Praktisch

Het volledige programma kan je online bekijken op www.djoelen.be
Start ticketverkoop seizoen 20/21:
- abonnementen: dinsdag 8 juni (10 uur)
- losse tickets: dinsdag 15 juni (10 uur)
OC De Djoelen, Steenweg op Mol 3/bus2, 2360 Oud-Turnhout

Tickets:
www.djoelen.be
tickets@djoelen.be

Bob Dylan 80 - Avant première op 10/06 (19u en 21u)

Bob Dylan, geboren als Robert Allen Zimmerman in 1941, wordt tachtig in 2021. Dé ideale gelegenheid dus voor een tribute.

‘Blowin’ in the Wind’, ‘Mr. Tambourine Man’, ‘Like a Rolling Stone’, ‘Tangled Up in Blue’, ‘Make You Feel My Love’: een lijst van Dylanklassiekers samenstellen is onbegonnen werk, alsook een eindeloos karwei dat bovendien geen recht zou doen aan een oeuvre waarin zelfs de wat minder bekende parels glansrijker schitteren dan diamant.

Nobelprijswinnaar Literatuur Bob Dylan heeft sedert zijn achttiende een parcours afgelegd dat uniek is. In de jaren zestig werd hij eerst de spreekbuis van de nieuwe, zeer geëngageerde generatie en vervolgens een ongrijpbare rockgod die van songteksten een hoge vorm van poëzie wist te maken.

In de jaren zeventig toverde hij zijn scheidingspijn tot grote kunst om en bekeerde hij zich tot het christendom. In de jaren tachtig slaagde hij er met wisselend succes in zich staande te houden tussen al het jonge MTV-geweld.

Uiteindelijk werd hij vanaf de jaren negentig erkend al één van de grootste songschrijvers - en kunstenaars - van onze tijd.

Topmuzikanten staan dubbel en dwars garant voor een feest om ‘U’ tegen te zeggen...

Bezetting: Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Naomi Sijmons (Reena Riot), Bjorn Eriksson, Piet De Pessemier, Axl Peleman, Jan Hautekiet, Ron Reuman

Praktisch:

Op vraag van de enthousiaste muzikanten, zijn er 2 concerten gepland, telkens voor een hondertal toeschouwers.

- 19u00-20u15 eerste concert

- 20u15-21u45 zaal ontruimen, ventileren en desinfecteren

- 21u00-22u15 tweede concert

Start ticketverkoop seizoen 20/21:

- abonnementen: dinsdag 8 juni (10 uur)
- losse tickets: dinsdag 15 juni (10 uur)

Locatie:
OC De Djoelen, Steenweg op Mol 3/bus2, 2360 Oud-Turnhout

Xander De Rycke | Uitgerust & Immuun: Golf II - 13/08/2021 (20u)

“De show die niet had mogen bestaan, in een jaar dat er helemaal anders had moeten uitzien.”

Drie golven, twee lockdowns en een gigantisch aandachtstekort later is Xander De Rycke weer klaar om zijn gedachten met jullie te delen. In de verderzetting en uitbreiding van deze coronaspecial vertelt hij over zijn ervaringen tijdens de COVID-19 pandemie en de lockdowns in ons land. Laat ons voor de laatste keer verzamelen deze zomer en dat virus met al zijn gevolgen nog eens goed uitlachen.

(minimum leeftijd van 16 jaar - i.s.m. partnervereniging KUUK)

www.xanderderycke.be

Tickets:
www.djoelen.be | tickets@djoelen.be

Locatie:
Kunst- en erfgoedcentrum Hofke van Chantraine, Kerkstraat 46, 2360 Oud-Turnhout

Verlangd weekend - JazzKitchen Festival - 15/08/2021

Stilaan worden versoepelingen aangekondigd. Wat dit voor Jazzkitchen Festival 2021 betekent, kunnen we momenteel nog niet juist inschatten, wel zeker is dat het park van het Hofke van Chantraine opnieuw het decor is voor dit ontspannen familiefestival.

Je zal er kunnen proeven van verschillende soorten jazz, inclusief aangepaste kinderanimatie, kortom alle ingrediënten voor een heerlijke zondag.

Het volledige muzikale programma vind je binnenkort op www.jazzkitchen.be Nog niet alle bubbels zijn ingevuld, maar we kunnen al verklappen dat Jazz Anchor Q & Phil Abraham en HuisDJ Courtasock er alvast bij zullen zijn.

Tickets:
tickets@jazzkitchen.be

Locatie:
Kunst- en erfgoedcentrum Hofke van Chantraine, Kerkstraat 46, 2360 Oud-Turnhout